top of page
Поиск

New Year in Karlovy Vary!


Хлопчики та дівчатка, а також - їхні батьки !!! Тільки на один день 27 грудня 2015 наші Дідусь Мороз та Снігуронька будуть в Карлових Варах !!!

Поспішіть запросити в свій будинок справжню казку! По дорозі до Праги, наші герої заїдуть в Карлові Вари і пробудуть там з 13:00 по 19:00. У цьому періоді поки заброньовано всього три поздоровлення і тому ви теж зможете потрапити в число щасливчиків, кого відвідає справжня казка!

+420 774 15 15 04

Ось вже більше 20 років, з року в рік, за старою і доброю традицією, ми приносимо новорічну казку всім дітям і дорослим. Останні 5 років, ми працюємо в Празі і по всій Чехії, де наші послуги надавалися виключно постійним замовникам і по прямій рекомендації, проте прийшов час, коли ми вирішили зробити власний сайт, який дозволив автоматизувати формування заявок та оплату наших послуг.

Щороку, до наших сценаріїв додаються нові й нові сюжети і тому з кожним роком, наші вітання все цікавіше.

Подаруйте справжню новорічну казку не тільки своїй дитині, а й собі! Наші Дідусь Мороз, Снігуронька та їхні друзі, завжди залучають до новорічної вистави не тільки дітей, а й дорослих. Завдяки нам, щороку, не тільки діти, а й сотні дорослих людей занурюються в приємні спогади про своє безтурботне дитинство і грають разом з нами.

Подаруйте собі та своїм дітям справжню КАЗКУ! Наш колектив спеціалізується на проведенні дитячих свят, враховуючи всі сучасні тенденції, такі як сучасні розвиваючі програми, мультфільми та кіно. Наші професіонали приймають образи саме тих персонажів, яких ваш малюк любить найбільше. Саме тому найкращим рішенням для того, щоб ваш малюк залишився найщасливішим, буде надати турботу про свято нам. Ми гарантуємо вам позитив і щасливий погляд вашої дитини!

14 просмотров0 комментариев
bottom of page