top of page
Поиск

Концертна агенція


Проведення концертів • Організація конференцій • Лекції та корпоративні банкети • Ювілейні концерти • Виступ заслужених артистів

Сьогодні, компанія GRAND REAL GROUP sro пропонує послуги концертної агенції у Чехії. У тісній співпраці з некомерційними організаціями в Чехії, ми організовуємо і проводимо як благодійні, так і комерційні концерти в Празі та по всій Чехії.

(ОРГАНІЗУВАТИ КОНЦЕРТ) – для організацій в Чехії.

(ПЕРЕГЛЯНУТИ АФІШУ ПОДІЙ) – для наших глядачів.

(ЗАПРОПОНУВАТИ СПІВПРАЦЮ) – для виконавців.

Концерти в Празі й по всій Чеській Республіці, які ми проводимо, орієнтовані в першу чергу на російськомовних і україномовних іммігрантів, що проживають в Чехії, а так само гостей чеської столиці. Ми запрошуємо до співпраці, як сольних виконавців, так і будь-якого роду колективи з країн колишнього СРСР.Для виконавців, які тільки починають свою творчу кар'єру, ми відкриваємо можливості розширити географію своїх шанувальників і отримати дорогоцінний досвід і підтримку, заявивши про себе на одній зі сцен в самому Серце Європи. Для співпраці з нами - надсилайте свої пропозиції та кліпи на нашу пошту media.igrand@gmail.com і вас почує Європа.

25 просмотров0 комментариев
bottom of page