top of page
Поиск

Відпочинок та Туризм


Інформаційна підтримка • Пізнавальний туризм • Оздоровчий туризм • Активний відпочинок та Спорт •Прокат автомобілів в Чехії • Гаряча телефонна лінія

Інформаційна підтримка та Гаряча телефонна лінія в Чехії

Ми завжди відкриті до сприяння в будь-яких питаннях, з якими стикаються наші клієнти. Однак, з середини 2013 року, Повна інформаційна підтримка, виділена окремо і пропонується на території Чеської Республіки в безпосередній прямій підтримці на Гарячої телефонної лінії 24 години на добу. Ця послуга оптимальна як для туристів, що приїжджають до Чехії на кілька днів, так і на перший рік перебування в Чехії для всіх, хто приїхав отримати освіту, працювати, жити.

Всі ваші питання ми вирішуємо в лічені секунди і тим самим, економимо саме дорогоцінне – ваш час!

Напрямок туризму, є одним з наших перших видів діяльності. За більшою мірою, ми організовуємо екскурсійні тури в Чехії і по всій Європі. Все це пізнавальні екскурсії. На сьогодні, список пропонованих варіантів проведення дозвілля набагато розширився. З 2011 року ми почали пропонувати нашим Клієнтам не тільки огляди пам'яток європейських столиць, а й активний відпочинок, а в кінці 2013 року додався ще й оздоровчий туризм.

Відпочинок у Європі. Чеські краси.
Неймовірні краси північній Чехії

Неймовірні краси північній Чехії

Гранд готель ПУПП в Карлових Варах

Карлштейн та інші пам'ятки архітектури в Чехії

Карлові Вари - знаменитий чеський курорт

Празький Град - цілий ансамбль зібрань різних архітектурних жанрів.

Вацлавська площа в Празі та народний музей.

12 просмотров0 комментариев
bottom of page